Bota

Ukraina: Të vrarë nëpër rrugë, evakuime në masë

Një mbulesë blu në tokë tundet nga era në rrugën e portit të rrethuar të Mariupolit, prej nga dy këmbë me atlete dalin nga njëra anë.

Një burrë qëndron mbi mbetjet e një ure të goditur nga forcat ushtarake ruse, kthyer tani në një skelet të shtrembër prej çeliku të përkulur, beton të thyer dhe trarë të copëtuar. Dhe një vajzë e vogël vështron nën krahun e një gruaje më të moshuar, fytyrat e ndriçuara zbrehtë nga drita e një llambe vaji tek rrinë grumbull në errësirë në një vendstrehim për bomba në Mariupol.

Imazhet e zymta të kapura nga fotografët për Associated Press ditën e djeshme, ditën e 13-të të luftës së Rusisë kundër Ukrainës tregojnë pasojat e rënda të sulmit mbi njerëzit dhe infrastrukturën e Ukrainës.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top