Showbiz

Taylor Swift dhe Big Red Machine bashkojnë forcat për ‘Renegade’

Aaron Dessner dhe Big Red Machine i Justin Vernon kanë publikuar “Renegade”, e para nga dy bashkëpunimet me Taylor Swift.

Dessner bashkëprodhoi dhe bashkë-shkroi albumet e Swift në vitin 2020 “Folklore” dhe “Evermore”.
Për bashkëpunimin, Swift shkroi në Instagram : “Nuk mund ta besoj se shkoj të punoj me Aaron Dessner. Kur Aaron hyri në jetën time, unë u futa në botën e tij të krijimtarisë së lirë, ku nuk mendon shumë, bujaria e tij e shpirtit dhe përulësia rrjedhin gjak në çdo pjesë të jetës së tij, dhe kjo është arsyeja pse kaq shumë artistë kanë hyrë në shans për të qenë një pjesë e projektit të tij bashkëpunues, Big Red Machine. Një këngë që kemi shkruar (e cila gjithashtu përfshin Justin Vernon) është sot jashtë! Quhet Renegade. Faleminderit Aaron që më kërkove të paraqitesha në festën tënde.)Ju mund të dëgjoni këngën më poshtë.”
 Të dy këngët e grupit me Swift do të përfshihen në albumin e dytë të grupit, “Sa kohë mendon se do të zgjasë?”, i cili është vendosur për një publikim më 27 gusht. Të përfshira në albumin e ri janë Robin Pecknold, Fronet Foxes, Sharon Van Etten, Ben Howard dhe më shumë.
 Dessner është një anëtar themelues i grupit The National dhe bashkë-themeloi Big Red Machine me Vernon, nga Bon Iver, në 2008.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top