Uncategorized

Studenti anglez: Shikova UFO, qëndroi pezull mbi det ‘për dhjetë sekonda’

Një student mbeti i tronditur pasi fotografoi një UFO të madhe që fluturonte ‘për dhjetë sekonda’ mbi bregdetin e Devon, Angli.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Matthew Evans, 36, vuri re objektin e ndritshëm të identifikuar ndërsa po vështronte nga dritarja e tij në katin e fundit javën e kaluar.

Fotografitë tregojnë katër drita të ndritshme në një formacion trekëndëshi që qëndrojnë në qiellin e natës.

Siç thuhet më tej, studenti arriti të nxirrte telefonin e tij për të bërë një fotografi, por brenda sekondave objekti i dyshuar u hodh në distancë.

“Nuk po lëvizte siç do të lëvizte një aeroplan. Ishte duke lëvizur shumë më ngadalë dhe u ngrit poshtë e lart për pak përpara se të kalonte dhjetë sekonda. Ai qëndroi në një vend aq kohë sa unë të nxirrja telefonin tim dhe të merrja ato pamje. Pastaj shpejt u zhduk me shpejtësi dhe nuk mund ta shihja më. Drita ishte vërtet e ndritshme”.

Një pretendim i tillë është i radhës pasi Pentagoni lëshoi një raport publik mbi UFO-t.

Raporti me nëntë faqe i lëshuar më 25 qershor përfshinte 144 vëzhgime ushtarake të UFO-ve kryesisht nga viti 2019, vetëm një prej të cilave mund të shpjegohej.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top