Showbiz

‘Si Covid’, Kanye West reagon për herë të parë pas divorcit nga Kim Kardashian

Nuk është sekret që Kanye West e urren divorcin, teksa bëri reagimin e parë pas ndarjes zyrtare nga Kim Kardashian.

Reperi miliarder, 44 vjeç, postoi një imazh në Instagram të premten teksa e krahasoi divorcin me terma të ndryshëm si “COVID”, “të ecësh në xham”, “të rrihet në qendër tregtare”, “shpirti i dikujt që tërhiqet zvarrë mbi qymyr”, ndër të tjera gjëra të tmerrshme.

Postimi i ngjashme me poezinë gjithashtu ka disa rreshta që thonë: “Divorci duket sikur fëmijët tuaj janë rrëmbyer nga kontrolli juaj, divorci ndihet sikur ju qëlluan dhe trafiku është i ngadalshëm, divorci ndjehet si frymëmarrje e rëndë, ndihet si mbytje, mezi merr frymë”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top