Showbiz

Shqipja i shpreh ndjenjat, por Giuseppe e ofendon

Në “Përputhen+40”, Shqipja pranoi se ka filluar të ndjejë për Giuseppen.

Mirëpo, ky i fundit tha se dëshiron t’i marrë gjërat avash avash dhe se deri tani ka krijuar vetëm simpati dhe respekt.

Në një moment Giueseppe e ofendoi Shqipen duke i thënë se atij i pëlqen Frojdi, ndërsa ajo nuk e di as kush është.

“Unë dua siguri, dua t’i njoh njerëzit, dua interes të përbashkët. Mua më pëlqen Frojdi, më pëlqen literatura, ti nuk di kush janë ato. Më duhet koha. Nuk bëj asgjë shpejt unë”, i tha ai, ndërkohë që konkurrentja i tha “Po, i di unë”.

“Ti se di kush është Naim Frashëri. Mos thuaj kush është Frojdi, duke e ulur Shqipen me kush është Frojdi, çfarë lidhje ka Frojdi këtu me Shqipen”, iu kthye Samiu Giuseppes.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top