Kronikë

Shpërdoroi detyrën duke vjedhur energjinë, arrestohet punonjësi i OSHEE në Tepelenë

Punonjësi i OSHEE-së në Tepelenë Arben Shehu, pasi akuzohet se në shtëpinë e tij kishte bërë lidhje e paligjshme e energjisë elektrike. 

Po ashtu, në shtëpinë e tij u gjet edhe një ambient në të cilin ushtronte (rrobaqepësi) të paregjistruar në organet tatimore.

61 vjeçari akuzohet për “Shpërdorim i detyrës”, “Vjedhja e energjisë elektrike” dhe “Ushtrim aktiviteti i paregjistruar në organet tatimore”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top