Sociale

Shëndeti Publik: Shmangni daljet gjatë orëve të nxehta, mbyllini dritaret

Instituti i Shëndetit Publik dha sot këshillat e radhës në kushtet kur temperaturat në Shqipëri sot pritet të arrijnë deri në 40 gradë Celcius dhe nesër, 41 gradë.

Shmangni daljet nga shtëpia gjatë orëve të nxehta, ishte këshilla e parë e Institutit.

Image
Image
Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top