Showbiz

Selena Gomez: Dhashë jetën për Disney kur isha e re dhe nuk e dija se çfarë po bëja

Gjatë promovimit të serisë së re “Vetëm vrasje në ndërtesë”, këngëtarja amerikane Selena Gomez pranoi se kjo është puna e saj e parë më e pjekur, kështu që ajo kujtoi fillimet dhe xhirimet e saj për Disney.

“I dhashë jetën Disney në një moshë shumë të re dhe nuk e dija se çfarë po bëja,” tha Selena.

Gomez pranoi se ajo veproi si një fëmijë ndërsa punonte në serinë e Disney “Wizards of Waverly Place”.

“Unë thjesht po vrapoja rreth xhirimit,” tha këngëtarja.

Në seri, ai luan me komedianët e famshëm, Steve Martin dhe Martin Short. Ajo pranon se e pranoi rolin për shkak të pjekurisë së personazhit që luan.

“Është vërtet bukur të kthehesh në televizion dhe është mirë të luash në moshën time të vërtetë, gjë që nuk ndodh kurrë,” tha Gomez, duke shtuar:

“Nuk e di nëse jam një aktore e mirë. Unë thjesht po bëj punën time ”, përfundon Selena.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top