Sociale

Provimet e ngelësve/ Ministria e Arsimit nxjerr vendimin për maturantët, ja datat kur do të zhvillohen

Ministria e Arsimit ka publikuar data e provimeve të Maturës Shtetërore, për nxënësit mbetës.

Provimi i gjuhës së huaj do të zhvillohet në datë 24 gusht, matematika në 31 gusht, ai i gjuhës shqipe dhe letërsisë në 27 gusht ndërsa lënda me zgjedhje në 3 shtator.

Në njoftim theksohet se të njëtat data vlejnë dhe për Maturën Shtetërore Profesionale pa asnjë dallim. Provimet do të fillojnë në orën 10:00 dhe kohëzgjatja është 2 orë e 30 minuta. Testimet do të zhvillohen duke zbatuar të gjitha masat anti-COVID, ku në çdo klasë nuk lejohen më shumë 10-15 maturantë.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top