Bota

Philip Morris dëshiron që cigaret të ndalohen në Britani brenda 2030-ës

Philip Morris International thotë se do të ndalojë shitjen e cigareve Marlboro në Britani brenda një dekade pasi i bëri thirrje qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar të ndalojë shitjen e produkteve të saj të duhanit.

Vërejtjet vijnë në mes të numrit të pakësuar të duhanpirësve në Mbretërinë e Bashkuar ku cigaret janë shitur në paketim të thjeshtë që nga viti 2016 dhe një shtytje më të gjerë nga qeveria britanike për të zvogëluar përhapjen e pirjes së duhanit.

Shumë investitorë tashmë e kanë hequr duhanin nga portofolet e tyre dhe një numër në rritje i institucioneve financiare janë zotuar të zbatojnë politika pa duhan.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top