Lajme

Pezullohet numërimi në KZAZ 23 në Durrës,314 votues,në kuti dalin 315 vota

Është pezulluar numërimi i votave në KZAZ 23 në Durrës me kërkesë të pjesëtarëve të grupeve të numërimit të votave.

Sipas neës 24 në procesverbalin e mbajtur pas mbylljes së votimit më 25 prill kanë rezultuar 314 vota, ndërkohë që gjatë numërimit në kuti kanë qenë 315 vota.

Për këtë arsye është njoftuar dhe KZAZ dhe janë kryer veprimet përkatëse, duke hapur dhe kutinë e materialeve zgjedhore për të verifikuar ndonjë shënim të mundshëm, por nuk ka pasur. Grupet e punës kanë bërë ankimim tek kryetari i KQZ-së.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top