Sociale

Parashikimi/ Ja si do të jetë moti ditën e martë

Edhe për javëm që presim përpara vendi ynë do të vijoj të jetë i “mbërthyer” nga i nxehti afrikan por fundi i javës më në fund sjell një lehtësim. Por pse?

Siç u theksua edhe më lart, fillimi i javës si dhe ditët në vijim (dita e Hënë deri ditën e Mërkurë) vendi ynë do të vijoj të ndikohet nga moti i kthjellët dhe i nxehtë. Kjo për shkak se mbi vendin tonë do të vijojnë ndikimin e tyre masat e nxehta nga Afrika e Veriut.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top