Lajme

Padia e kontrollorëve për pagat, mbahet sot seanca e parë gjyqësore

Mbahet ditën e sotme seanca e parë gjyqësore për padinë e kontrollorëve të AlbControl në Aeroportin e Rinasit, të cilët kanë kundërshtuar vendimin e Këshillit Mbikëqyrës për reduktimin e pagave.

Kujtojmë se sipas informacioneve kjo padi është depozituar në gusht të vitit 2020.

Kontrollorët e AlbControl hynë në grevë, ndërsa në shenjë kundërshtie për reduktimin e pagave bojkotuan punën, duke bërë kështu që të pezulloheshin dhe fluturimet në aeroportin e vetëm ndërkombëtar që kemi, atë të Rinasit.

Ndërkohë që ditën e sotme aeroporti i është kthyer normalitetit dhe fluturimet kanë filluar

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top