Sociale

Opss! Këto 3 shenja të zodiakut janë më gjumashet

1. Demi (20 Prill – 20 Maj) Gjumi është një kënaqësi për Demin. Ata nuk shohin asnjë problem që të shkojnë në shtrat herët dhe të zgjohen vonë ditën tjetër. Shenjat e tokës ngushëllohen në ritualet e tyre të njohura të mbrëmjes: gatimi i një darke në 7, zhytja në një banjë në 8, leximi i një romani në 9 dhe futja në shtrat në 10.

Peshqit (19 shkurt – 20 mars) Me Neptunin me fantazi si sundimtarin e tyre, Peshqit kanë të bëjnë me ngatërrimin e kufijve midis realitetit dhe fantazisë, vetëdijes dhe nënvetëdijes. Shenjat intuitive të ujit janë të lidhura thellë me botën e tyre poetike të ëndrrave (pyesni cilindo që i ka parë duke dalë nga fjalia e mesme, sipas living. Por gjumi është më shumë sesa thjesht një shesh lojërash për Peshqit për të eksploruar ëndrrat e tyre; është një tërheqje e nevojshme.

Peshorja (23 shtator – 21 tetor) Peshorja është në kërkim të përjetshëm për bukurinë dhe ekuilibrin artistik dhe zakonet e tyre të gjumit nuk bëjnë përjashtim. Shenjat e ajrit duhet t’i kushtojnë energji të barabartë secilit kapitull të ditës së tyre. Megjithatë, Peshorja duhet të ndihet e qetë para se të shkojë për të fjetur dhe di se si ta bëjë këtë.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top