Personazhe

Numërojnë miliona ndjekës, këto personazhe publikë mbajnë ‘fronin’ me fansa të rremë

Shumë personazhe publikë duket se kanë një numër të madh ndjekësish në ‘Instagram’.

Por numrat nuk korrespondojnë me realitetin pasi duhet se profilet e rreme janë të pafundme, të cilët ndikojnë shumë në këto numra.

‘Fasthosts.co.uk’ hulumtoi llogaritë e të famshmëve, ku identifikoi profilet që kanë përqindjen më të lartë të ndjekësve të rremë.

Në krye të listës është Kylie Jenner, e cila ka më së shumti ndjekës fals në ‘Instagram’, me pothuajse 29 përqind.

Nga 223 milionë llogari që ndjekin Kylie, 63 milionë janë llogari të dyshimta.

Ndiqet më pas nga motra e saj modele, Kendall me më shumë se 27 përqind llogari të dyshimta.

Në listë përfshihen dhe Rihanna, Zayn Malik, Justin Bieber etj.

Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top