Bota

Nuk pranuan që të bënin vaksinën kundër Covid, CNN heq nga puna 3 pjestarë të stafit

Gjigandi mediatik CNN ka shkarkuar tre punonjës që shkelën politikën e kompanisë duke iu rikthyer punës në zyrë, pa qenë të pavaksinuar kundër Covid-19.

Jeff Zucker, presidenti i kompanisë mediatike, u tha anëtarëve të stafit që u pushuan, se vaksinat janë të detyrueshme nëse raportojnë në zyrë ose në fushën ku ata bien në kontakt me punonjësit e tjerë.

“Më lejoni të jem i qartë – ne kemi një politikë tolerance zero për këtë,” shkroi Zucker, kryetar i lajmeve dhe sporteve për WarnerMedia.

Shumica e zyrave të CNN janë hapur tashmë në baza vullnetare, dhe Zucker tha se më shumë se një e treta e anëtarëve të stafit të lajmeve janë kthyer.

Drejtuesi i CNN tha se maskat do të kërkohen në zyrat e Atlantës, Uashingtonit dhe Los Anxhelosit kur njerëzit nuk hanë, pinë ose nuk në një hapësirë ​​të mbyllur private. Edhe në zyrat ku vendosja e maskave nuk është e detyruar, njerëzit duhet të bëjnë atë që ndihen rehat për ta “pa frikë nga hakmarrja ose gjykimi nga kolegët”, tha ai.

Memorandumi i CNN tha gjithashtu se një kthim i planifikuar i kompanisë në zyrë në 7 shtator në zyrë do të shtyhet deri të paktën në fillim të mesit të tetorit. Kompani të tjera mediatike kanë marrë vendime të ngjashme për shkak të rritjes së rasteve të Covid; AP u tha punonjësve të enjten se një kthim i pritur i 13 shtatorit gjithashtu është vonuar.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top