Showbiz

Një vajzë e panjohur padit Princi Harryn: Ai më premtoi martesë

Duke gjykuar nga përpjekja e gruas indiane Palvinder Kaur për të “vendosur Princin Harry pas hekurave”, Megan Markle nuk ishte gruaja me të cilën princi duhej të martohej, por ajo.

Sipas vajzës nga India, Princi Harry supozohej të ishte burri i saj, të paktën ai i premtoi asaj para se të tërhiqej nga e gjithë historia. 

Kaur vendosi të paraqesë çështjen e saj pa avokat në gjykatë, dhe si provë ajo bashkëngjiti komunikimin e tyre të pretenduar përmes postës elektronike.

Ajo i tha gjykatës se madje i dërgoi një mesazh babait të Harry-t, Princit Charles, në të cilin e informoi atë për martesën e ardhshme.

Sidoqoftë, të gjitha ato i bëri përmes rrjeteve sociale dhe natyrisht nuk takoi personalisht asnjë nga të përmendurit.

Pavarësisht nga gjithçka, Kaur vendosi të ngrejë një proces gjyqësor, dhe ajo kërkoi nga gjykata që ta vendosë Princin Harry “pas hekurave”. 

Gjykata e Lartë e Punjab dhe Haryana nuk e besuan historinë e saj paksa joreale.

Edhe nëse gjykata donte të mbështeste padinë e Kaura, thjesht nuk ka prova për këtë. 

Sipas gjykatës kompetente, dokumenti që ajo paraqiti,  ishte i paplotë. 

Jo vetëm që ishte plot gabime gramatikore, por ishte plotësisht i pasaktë. 

Përveç kësaj, postat elektronike që Kaur solli nuk ishin origjinale dhe pjesët e komunikimit u fshinë ose u hoqën.

Përveç kësaj, profilet e rreme në rrjetet sociale janë pothuajse po aq të vjetra sa vetë rrjetet sociale, dhe propozimet e rreme dhe mashtrimet e dashurisë nuk janë asgjë e re.

“Kjo gjykatë nuk gjen arsye për t’u marrë me këtë propozim të padisë dhe mund të tregojë dhembshuri vetëm për vajzën që ngriti padinë sepse ajo besonte se një komunikim i tillë i rremë ishte i vërtetë”, përfundoi gjykata

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top