Kronikë

Një grup refugjatësh afganë dërgohen për strehim në resortet e Shëngjinit

Një numër qytetarësh afganë që kanë mbërritur në vendin tonë janë dërguar për strehim në qytetin e Shëngjinit.

Mësohet se 111 refugjatë politikë janë akomoduar ne resortin turistik “Rafaelo” dhe do të qëndrojnë aty për një kohë të pacaktuar.

Zona është e rrethuar dhe e mbikqyrur nga Policia e Shtetit dhe është e ndaluar hyrja e personave të paautorizuar.

Afganët në Shëngjin kanë mbërritur rreth mesnatës, ndërsa bashkë me vendosjen e tyre në hotel, u është vënë në dispozicion edhe një staf mjekësor që do të merret me të gjitha analizat e nevojshme dhe testet anti-Covid.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top