Showbiz

Nënat e famshme që janë krenare me format e tyre, tregojnë trupin e shkatërruar pas lindjes (FOTO)

Kur kaloni një shtatzëni, trupi juaj ndryshon shumë brenda një kohe të shkurtër. Ju gra që tashmë jeni nëna, me siguri keni fotografi para, gjatë dhe pas shtatzënisë.

Disa madje nuk u pëlqen aspak trupi i tyre pas lindjes dhe nuk ndajnë në rrjetet sociale asnjë foto.

Por ndryshe ndodh me personazhet e famshme, të cilat u japin kurajo të gjitha nënave që ta duan trupin e tyre ashtu siç është, edhe me “defektet” që mund të kenë.

Ato nuk e kanë aspak problem që në profilet e tyre në rrjetet sociale të postojnë imazhe nga transformimi i trupit. Yjet e duan trupin e tyre në çdo moment, së bashku me ato të “këqija” që ka lënë shtatzënia.

“Bright Side” ka publikuar disa fotografi të personazheve të famshme, ku tregon se si kanë qenë gjatë pritjes së ëmbël dhe pasi kanë lindur fëmijët. Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
foto galeri
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top