Kosove

Mbërrijnë në Kosovë trupat e 10 viktimave të aksidentit tragjik në Kroaci

Mbërrijnë në Kosovë trupat e 10 viktimave që humbën jetën në aksidentin tragjik në Slavonski Brod të Kroacisë.

Ambasadori i Kosovës në Shqipëri Nait Hasani dhe ai i Shqipërisë në Kosovë Qemal Minxhozi kanë qenë të pranishëm në vendkalimin kufitar.

Ndërkohë shumë qytetarë kanë dalë në nderim të viktimave. Ndërkohë varrimi pritet që të bëhet pasdite.

Një nga përfaqësuesit e kompanisë është shprehur se përgatitjet janë kryer të gjitha nga kompania.

Autobusi me targa të Kosovës i cili u përshi në aksidentin tragjik ishte i linjës Frankfurt-Prishtinë, në të cilin ndodheshin 67 pasagjerë.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top