Sport

“Kundër Juventus do na sjellin një arbitër si duhet, Valerin ose Giacomellin”: profecia e Mihajlovic plotësohet

“Jam i sigurt që kundër Juventus do të na dërgojnë një arbitër siç duhet, kjo është e sigurt. Kohët e fundit kemi pasur disa debutues dhe na kanë bërë dëm. 

Me siguri që ata do të vendosin një gjyqtar si duhet, mes Valeri, Giacomelli, për këtë jam i sigurt, mund të vë bast për këtë”. Këto janë fjalët e Sinisa Mihajlovic pas Verona-Bolonja. Si u përcaktuan dizenjimet e arbitrave për ndeshjen në Dall’Ara kundër bardhezinjve? Arbitër Valeri, në Var Giacomelli. Një profeci e gjetur në mënyrë fenomenale.

Të paktën, duke lënë mënjanë kënaqësinë për aftësitë parashikuese dhe për praninë e një arbitri ekspert, Mihajlovic do të jetë në gjendje të jetojë në prag të ndeshjes pa frikën se mungesa e eksperiencës së gjyqtarit mund të ndikojë në rezultatin e tijve.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top