Sport

Kompania “Luminesen” sponsor në eventin për kampion bote të Ferit Ketës

Të shtunën në datën 14 gusht, në kalanë e Bashtovës, zhvillohet ndeshja për kampion bote në kickbox midis Ferit Ketës dhe Guillermo Blokland, ku një ndër sponosorët e ndeshjes është edhe kompania Luminesen e cila është edhe prodhuese e produktit të dobësimit AcaiOne.

Në foto kampioni Ismail Keta, Ferit Keta dhe presidenti i Luminesen, Klajdi Hoxha

Ndeshja do të transmetohet në 47 vënde të botës përfshirë edhe platformën bild.de e cila ka pothuajse 120 milion abonentë, ndërsa në Shqipëri maratona e transmetimit do të filloj që nga ora 18:00 në RTSH , duke kulmuar në orën 22:00 me ndeshjen finale Ferit Keta vs Guillermo Blokland e cila do të komentohet nga legjenda e mikrofonit Mike Martham

Biletat kanë filluar të jenë në shitje dhe mund të porositen në kontaktin: +355 694224448

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top