Showbiz

Këto pije alkoolike Jennifer Aniston nuk i ka konsumuar kurrë, jeni me fat që aktorja po jua tregon!

Së fundmi Aniston është ndarë publikisht zakonet e saj të mirëqenies.

Në një intervistë të re për “InStyle”, aktorja tha se me vetëdije shmang koktejet “ekzotike”.

Në vend të kokteileve ajo zgjedh një Margarita të pastër, pa sheqer ose një Martini.

Kur dikush pyet a dëshiron një kokteil të ëmbël apo të athët unë them gjithmonë jo.

Aniston gjithashtu ka thënë:

“Unë pi vetëm 2 ose 3 pije në ditë.”

Sidoqoftë, aktorja e famshme e “Friends”, thotë se të qëndrosh në formë nuk është vetëm çështje fati përkundrazi, ka të bëjë me dhënien e forcës së duhur dhe përkushtimin e një pjese të ditës suaj, çdo ditë, lëvizjes.

Kur bëhet fjalë për stërvitjen, ajo kohët e fundit dha një pasqyrë specifike në rutinën e saj të preferuar të stërvitjes dhe është shumë më e lehtë nga sa mund të mendoni.

Në një intervistë për “InStyle”, 52-vjeçarja na dha të gjithëve një vështrim më të afërt në jetën e saj personale dhe sesi arrin t’i japë përparësi ushtrimeve çdo ditë, pavarësisht jetës së saj të ngarkuar.

Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top