Showbiz

Keith dhe Adriana nuk i kursejnë komentet e dashurisë ndaj njëri-tjetrit

Keith dhe Adriana Matoshi vazhdojnë ta shijojnë në maksimum romancën e tyre të re.

Dyshja në fjalë në asnjë moment të ditës nuk i kursejnë deklarat e dashurisë ndaj njëri-tjetrit. Ndonëse janë paragjykuar nga një pjesë e mirë e ndjekësve për shkak të diferencës së moshës, ata ende ruajnë një raport të shkëlqyer mes tyre larg paragjykimeve. Së fundmi, Keith është ai i cili përmes një imazhi të publikuar në Instagram e ka përkëdhelur Adrianën me fjalën “dashuri”. Adriana shihet teksa ka vendosur kokën e saj në krah të Keithit dhe të dy duken si dy zogj të dashuruar.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top