Uncategorized

Kate Middleton dhe Meghan Markle, së shpejti me një projekt në ‘Netflix’

Kate Middleton dhe Meghan Markle do të bashkëpunojnë së bashku  për një dokumentar të ri i cili do të publikohet në “Netflix”.

Një burim ka treguar për mediat se Meghan Markle ka komunikuar me Kate dhe i ka propozuar të bashkëpunojnë  për këtë projekt.“Meghan dhe Kate në fakt po shkojnë shumë mirë dhe kanë qenë në kontakt më shpesh. Meghan ka folur me të për të bashkëpunuar për një projekt për Netflix, një dokumentar që do të nxjerrë në pah punën bamirëse të Kate dhe ndikimin e madh që ajo ka bërë me filantropinë e saj”, u shpreh burim per “Us Weekly”.Ndonëse Middleton është shumë e rezervuar me bërjen publike të jetës së saj, mësohet se e ka marrë parasysh ofertën që i ka bërë Markle.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top