Jetë/stil

Kanye West nuk përmbahet, shpall hapur kandidaturën e tij për president të SHBA 2024

Kanye West postoi një koleksion në faqen e tij për nder të publikimit të albumit “Donda”, dhe me një mbishkrim në pjesë të caktuara të veshjeve ai shpalli kandidaturën e tij për president të Shteteve të Bashkuara.

Koleksioni i ri është projektuar nga shtëpia e modës Balenciaga, dhe përmban: një bluzë me vitin 2024 të shkruar në të, një bluzë me një fotografi të shtëpisë së Donde West (nëna e Kanye), një fantazmë dhe një kapak. Çmimet variojnë nga 60 deri në 200 dollarë.

Në nëntor të vitit të kaluar, reperi shkroi “KANYE 2024” në Twitter, duke lënë të kuptohet kandidaturën e tij për president të SHBA. 

Ai tashmë ka kandiduar për këtë pozitë një herë, dhe arriti të fitojë vetëm 60,000 vota.


Albumi “Donda” u bë më i dëgjuari në të gjitha shërbimet e transmetimit në një kohë të shkurtër. 

Sidoqoftë, Kanye deklaroi se korporata muzikore Universal Music Group lëshoi ​​albumin pa lejen e tij. Korporata tha se deklarata e tij ishte e pakuptimtë.

Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top