Bota

Joshëse edhe pse 52 vjeçe: Kam përjetuar seksin më të mirë të jetës

Një grua e divorcuar joshëse thotë se ajo ka bërë s*ksin më të mirë të jetës së saj në të 50-at me burra deri në dy dekada më të rinj se ajo.

Tara Nightingale, 52, nga Essex, thotë se ajo është bombarduar me mesazhe nga djelmosha që garojnë për vëmendjen e saj – dhe ajo shpesh merret për një grua në të 30-at e saj.

Ajo tha: “Unë mendoj se arsyeja pse ata tërhiqen nga unë është sepse unë nuk dukem në moshën time dhe do të thoja që kam fizikun e një gruaje më të re.

Kur u them atyre moshën time ata mendojnë se dua të përfundojmë marrëdhënien. Ata nuk mund të kuptojnë se si një grua në moshën time mund të jetë akoma seksi.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top