Lajme

Jepet njoftimi/ Hiqen të gjitha kufizimet për udhëtimet në Spanjë

Prej ditës së sotme janë hequr të gjitha kufizimet për udhëtimet e shtetasve shqiptarë në Spanjë.

Ambasada e Shqipërisë në Madrid shkruan se për të udhëtuar në Spanjë shtetasit shqiptarë duhet të jenë të pajisur me dokumentacionin e vlefshëm të udhëtimit dhe se as testi dhe vaksinat nuk janë të detyrueshme.

Në njoftim thuhet se nëse 14 ditët e fundit qytetari ka vizituar vende të tjera përpara udhëtimit në Spanjë, ju duhet patjeter nje test PCR i 48 orëve të fundit, vaksinat e miratuara nga EMA apo OBSH, apo vërtetim i autoriteteve shëndetësore që e keni kaluar Covid 19.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top