Showbiz

Ja të vërtetat e ndarjes së ciftit Ledjana-Mevlan

Sic po flitet ditët e fundit, cifti Ledjana dhe Mevlan janë ndarë!
Arsyet pse cifti e ka ndërprerë romancën e tyre ende nuk janë 100% të sakta por ne do të zbulojmë disa informacione në lidhje me ndarjen e tyre.
Së fundmi, kemi parë që Melvani ka fshirë këngën që i ka kushtuar Ledjanes nga Youtube, por staffi me të cilin ai ka bashkëpunuar, pa miratimin e tij, pritet të hedhi sërisht kengën kushtuar Ledjanes në Youtube, ky është dhe rasti i parë ku Mevlani ka marr thikën pas shpine.

Së dyti, faktori tjetër që ka sjell dhe ndarjen e ciftit është fakti i karakterit të Ledjanës, e cila shpesh herë pranonte që kishte pëlqim për Mevlanin, më pas duket se ndryshonte mendim.

Nga ana tjeter, Mevlani ishte shumë i prerë në mendimin e tij, ai ishte shprehur i hapur për një vazhdim të lidhjes dhe jashtë programit, por sic duket gjërat nuk ndodhën ashtu.

Gjithsesi mbetet të theksohet fakti që Mevlani, nga të gjitha statistikat është ende personazhi më i kërkuar dhe më i pëlqyer nga publiku.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top