Kronikë

Ishte prej tri ditësh aktive, vihet në kontroll vatra e zjarrit në Mbreshtan të Korçës

Forcat operacionale kanë mundur të izolojnë dhe vënë në kontroll vatrën e zjarrit në Mbreshtan të Kolonjës, e cila aktualisht, është e vetmja vatër aktive në juglindje të vendit.

Raportohet se emergjencat civile kanë thënë se zjarri ishte prej tri ditësh aktiv dhe ka prekur 25 ha pyje, në zonën që ndodhet midis fshatrave Mbreshtan dhe Dermar.

Terreni i thyer malor, e bëri të pamundur ndërhyrjen me mjete të zjarrfikësve, ndërsa zjarri u vu në kontroll vetëm me forca njerëzore.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top