Showbiz

Hilary Duff do të luajë në një seri të re të ‘How I Met Your Mother’

“How I Met Your Father” është një seri e ardhshme e vazhdimit të shfaqjes hit të CBS “How I Met Mother Your Mother”.

CBS dhe Ashley Barrett Hulu njoftoi të mërkurën se një shfaqje e vazhdimit “Si e takova nënën tënde” po bëhet gati.

Duff do të interpretojë personazhin kryesor Sophie i cili, diku në “të ardhmen e afërt”, “po i tregon djalit të saj historinë se si ajo u takua me babanë e tij.

Në një njoftim për shtyp, Hulu tha se historia do të “na katapultojë përsëri në vitin 2021 ku Sophie dhe grupi i saj i ngushtë i miqve janë në mes të gjetjes se kush janë ata, çfarë duan nga jeta dhe si të bien në dashuri, në epokën e aplikacioneve të takimeve dhe opsioneve të pakufizuara “.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top