Lajme

Futbolli ishte pasioni, por biznesi është suksesi…

Të gjithë kemi dëgjuar që nëse je një futbollist i sukseshëm, atherë të ardhurat janë shumë të mira.
Por, nëse nuk arrin ta realizosh këtë enderr, athere c’do gjë komplikohet.

Një ish futbollist profesionist, i cili e mori titullin “ish” shumë shpejt, sepse u tërhoq nga pasioni i tij si futbollist në moshë fare të re, vetëm 21 vjec.

Klajdi Hoxha si futbollist

Kjo për arsye sepse fokusi i tij ishte tjetër drejtim, u fokusua në biznes.
Në fakt, nuk i doli keq, rruga e biznesit dihet që është plot me sfida dhe vështirësi, si c’do fushë, por duket që rruga që ai zgjodhi i solli atij një sukses të jashtëzakonshëm. Ai ishte vetëm 20 vjec, asokohe ende futbollist profesionist, kur vendosën në zbatim planin për të krijuar një kompani, e cila quhet Luminesen dhe në vendin tonë, produkti më i njohur i kësaj kompanie është AcaiOne, produkti më i marketuar në Shqipëri për momentin. Edhe pse, tregu Shqiptar është një treg i cili nuk konsiderohet pothuajse fare nga kompania.
Tashmë ai është 25 vjec dhe kompania e tij vlen miliona euro.

Klajdi gjithashtu është i fokusuar dhe në biznesin e pasurive të patundshme dhe restoranteve, ku një prej tyre e ka në Barcelonë, i cili është parë dhe ne shoqërinë e futbollist të Barcelonës, Jordi Alba, restorant ku ky i fundit e ka zgjedhur për të festuar 30 vjetorin e ditlindjes së bashkëshortes së tij

Klajdi Hoxha dhe Jordi Alba

Klajdi, edhe pse është vetëm 25 vjec, duket që jetën e jeton në mënyrë mjaft modeste.
Së fundmi, ai ka ndihmuar një familje në kushte të mjerueshme, e cila jo vetëm që nuk mund të kishte një jetesë të shëndetshme në fshatin ku ishin, por kishte edhe nevoja për trajtim mjekësor.
Klajdi, vendosi që ti transferoj nga fshati në qytet, në një shtëpi komode në qëndër të qytetit dhe duke ja mobiluar në mënyrë të përshtatshme për një jetesë të shëndetshme.

Klajdi Hoxha dhe familja që ai ndihmoj.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top