Uncategorized

E dinit? Ja sa orë në vit shpenzojnë gratë në telefon

Gratë kalojnë 71 ditë të vitit duke përdorur telefonat e tyre.

Sipas një sondazhi të realizuar në Britani të Madhe gratë i kalojnë dy javë më shumë se burrat.

Ato përdorin telefonin mesatarisht katër orë e 42 minuta çdo ditë, krahasuar me burrat që përdorin atë tri orë e 49 minuta, ose 13 ditë më shumë çdo vit, shkruan DailyMail.

Studimi është kryer në Britani të Madhe dhe ky studim nuk ka karakter global.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top