Uncategorized

Dyshoni se i dashuri është ftohur me ju? Këto janë shenjat që iu tregojnë

Dashuria edhe mund të zbehet, emocionet ikin, pasioni gjithashtu! Sado e dhimbshme është për njërin nga të dy, kjo ndodh dhe më e mira që mund të bëjmë (nëse s’mund të bëhet asgjë për t’u përmirësuar), është ta kuptojmë në kohë.

Janë disa sinjale të vogla, detaje, shenja që tregojnë se gjërat kanë ndryshuar. Sa më herët në kohë të identifikohen aq më e thjeshtë mund të jetë për të dy partnerët.

1. Ata acarohen me çdo gjë përreth.

Nëse partneri yt vazhdimisht ankohet për gjëra të kota që dikur s’kanë qenë problem, kjo është një shenjë për t’u marrë në konsideratë pasi shkëputje emocionale.

2. Nuk duan më as të debatojnë me ju!

Sepse s’kanë më dëshirën për të shpenzuar energji në debate me ju dhe kjo do të thotë që po shmangin përpjekjen për ta bërë marrëdhënien të funksionojë.

3. Po sillen çuditshëm dhe shumë diskretë.

Sigurisht që privatësia e tij është vetëm e tij, por ju e kuptoni kur ka diçka që s’shkon. Një ndryshim në rutinën e tij, një fjalëkalim i ndryshuar, etj.

4. Epitetet e ëmbla të dashurisë janë harruar

Mos gjërat kanë ndryshuar dhe s’e keni kuptuar ende?

5. Frikësohen për planet e së ardhmes. 

Kur dashuria zbehet, njëri nga partnerët trembet kur vjen puna tek planet e së ardhmes.Nuk kanë më interes të planfikojnë pushime me ju, apo të diskutojnë objektivat e radhës.

6. Asgjë nuk është më në ekuilibër

Ti e ndjen që ai/ajo është shkëputur emocionalisht. Duhet thjesht t’i besosh intuitës.

7. S’mbajnë më as mend pijen tuaj të preferuar

Sepse dedikimi s’është më ai i dikurshme dhe tek detajet mund të konfirmoni dyshimet tuaja.

8. S’keni kontakt sy më sy as gjatë seksit

Kur dashuria zbehet edhe seksi nuk ka më emocionet e dikurshme. Shmangin shikimet sy më sy dhe nuk bëjnë përpjekje maksimale për të të kënaqur.

9. Fillon të vërë në dukje sa ndryshe jeni

Nga doli kjo dhe çfarë do të thotë?

10. Ndiheni si shokë dhome më shumë se të dashur

Nëse keni arritur deri në këtë pikë, duhet të shqetësoheni për marrëdhënien.

11. Njerëzit “e rinj” i janë shtuar shumë kohët e fundit

Eshtë normale të njihemi vazhdimisht me njerëz të rinj, por ju do ta dalloni kur në sjelljen e tij të ndryshojnë shumë gjëra.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top