Kronikë

Dy të larguar brenda 24 orëve/ Ndryshime në drejtimin e kadastrave në Pogradec dhe Durrës

Pas ndryshimit të drejtorit të Kadastrës në Pogradec, i lajmëruar gjatë ditës së djeshme, radha i ka ardhur një tjetër qyteti.

Eshte larguar drejtori i Agjencisë Shtetërore të Kadastrës së Durrësit.

Mësohet se Rezart Elmazi ka dhënë dorëheqjen nga kreu i Kadastrës, ndërsa është komanduar përkohësisht në këtë detyrë Viola Hima, e deleguar nga ASHK në qendër.

Viola Hima, ka qenë zëvendësdrejtore dhe drejtore e komanduar më herët edhe në kadastrën e Vlorës, disa muaj më parë.

Gjatë ditës së djeshme u njoftua se Genti Mahmutaj, drejtori i komanduar i Kadastrës së Pogradecit është larguar nga aty dhe është sjellë në Tiranë.

Ai kishte rreth një vit që ishte komanduar në Pogradec, në detyrën e drejtimit të Kadastrës së këtij qyteti, ndërsa tashmë është transferuar në Tiranë.

Vendin e tij në Pogradec do ta marrë Ela Toçka. Ajo gjithashtu është e komanduar në krye të Kadastrës së Pogradecit.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top