Personazhe

Donaldi flet për Beatrixin: Dua ta ha fare…

Përgjatë ditëve të fundit u vu re një ftohje me raportin Donald-Beatrix.

I ftuar së fundmi në dhomën e rrëfimit, aktori tregoi se kanë ndikuar banorët, kamerat, por dhe hyrja e të vëllait.

Megjithatë, ai shtoi se Beatrixin “dëshiron ta hajë fare”.

“Kam shumë presion nga të gjithë, nga banorët, efekti i kamerave, dua të bëj shumë gjëra që s’i bëj dot. Dua ta ha fare përshembull. Të rri do llogarisim çfarë do ndodhi jashtë, unë s’di çfarë do ndodh nesër edhe mund të vdes. Hyrja e Romeos normal që ka ndikuar, se ato ditë, sidomos kur isha i ulur aty dhe pashë atë videon, realisht kam dashur të dalë nga kjo shtëpi”,  tha Donaldi.

Nga ana tjetër, Beatrix u shpreh: Le të kallet shtëpia, unë e di çka ndiej, unë e di çka ndjen ai, atë djalë e dua edhe pikë.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top