Showbiz

Don Phenom nuk i përgjigjet pyetjes së Roza Latit: ‘Jam burrë i martuar, s’të përgjigjem dot’

Don Phenom ishte i ftuar në “Why not” me Roza Latin dhe nuk mundi t’i shpëtonte pyetjeve pikante.

Në rubrikën e saj me pyetje që vënë në siklet të ftuarit, Roza ftoi gazetarin në skenë dhe ky i fundit pyeti rreperin nëse femrën i pëlqen ta ketë të shtrirë apo në këmbë?

“Jam burrë i martuar, nuk mund të përgjigjem si duhet” – u përgjigj Don Phenom duke ngjallur kështu dyshime për një lidhje serioze që mund të ketë, edhe pse në momentin që ktheu përgjigjen ishte duke qeshur.

“Nëse femra do të ishte telefon nga cila anë do t’ia fusje karikuesin?” ishte një tjetër pyetje në listë.

 “Nga e vetmja anë që e karikon,” – u përgjigj sërish me sportivitet rreperi.

Kujtojmë se Don Phenom nuk ka bërë publike asnjë lidhje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top