Showbiz

Danny Masterson rrezikon 45 vite burg

Danny Masterson, aktori i njohur për rolin e tij në “That 70s Show”, duhet të gjykohet për tre akuza përdhunimi, tha gjykatësi.

Vendimi nga Charlaine F Olmedo, e gjykatës superiore në Los Angeles, erdhi në ditën e katërt të një seance paraprake, ku prokuroria paraqiti provat e saj. Kjo përfshinte dëshmi dramatike dhe emocionale nga tre gra që morën qëndrimin për të thënë se Masterson i përdhunoi ato në vitin 2001 dhe 2003. Gjykatësja tha se ajo e pa dëshminë e grave të besueshme për qëllimet e një seance paraprake, ku parashikimi i provave të mjaftueshme është shumë më i ulët sesa në gjyq.

Nga ana tjetër, Masterson ka mohuar akuzat. Avokati i tij, Thomas Mesereau, tha se Masterson kishte marrëdhënie seksuale konsensuale me gratë dhe se ai do të provonte pafajësinë e klientit të tij. Mesereau nuk pranoi të komentonte mbi vendimin e gjyqtarit jashtë gjykatës.

Gjatë seancës, Mesereau sfidoi në mënyrë të përsëritur gratë për mospërputhje në historitë e tyre në vitet që kur thanë se ishin përdhunuar dhe sugjeroi që prokuroria ishte njollosur nga paragjykimet anti-fetare kundër Kishës së Scientology. Masterson është një Scientologist i shquar, të tre gratë janë ish-Scientologe dhe kisha dhe mësimet e saj dilnin vazhdimisht gjatë dëshmisë. Gjykatësi tha se i gjeti të besueshme shpjegimet e grave se mësimet e kishës i mbanin ato të mos raportonin akuzat e tyre në polici për vite me rradhë. Aktori 45-vjeçar ka qenë i lirë me kusht që nga arrestimi i tij në qershor. Ai akuzohet për tre akuza për përdhunim me forcë ose frikë dhe mund të marrë deri në 45 vjet burg nëse dënohet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top