Sociale

Çelet sezoni turistik në Shqipëri, mbërrijnë 200 turistë nga Ukraina

Zyrtarisht është çelur sezoni veror 2021 në Shqipëri.

Bëhet me dije se ka mbërritur çarteri i parë nga Ukraina me gati 200 turistë.

Me vaksinimin e puonjësve të sektorit të turizmit këtë vit pritet të kemi një sezon turistik më të mirë se viti i kaluar. Kujtojmë se vitin e kaluar në kushtet e pandemisë nga Ukraina dhe Rusia vende erdhën rreth 30 mijë turistë, ndërsa këtë vit numri i tyre pritet të dyfishohet.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top