Kronikë

Banorët e Senicës bllokojnë punimet në rrugën Kardhiq – Delvinë

Banorët e Senicës kanë bllokuar mëngjesin e sotëm punimet në rrugën Kardhiq – Delvinë.

Banorët kërkojnë nga firma e punimeve ndërtimin e rrugës deri në fshatin e tyre dhe projektin final të hyrje daljes për në fshatin e tyre.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top