Sociale

Balluku: Kur duan informacion shkojnë tek djali im, jo tek vajza e Ogertës

Ditën e sotme Ministrja e Shëndetësisë Manastirliu dhe Ministrja e Infrastrukturës Balluku kanë qenë sëbashku në një takim elektoral në kryeqytet, ku veç bisedave për zgjedhjet kanë diskutuar edhe për familjen e tyre.

Balluku është  pyetur se si e menaxhon dhe e gjen kohën për familjen, teksa  tha se tashmë familjarët janë përshtatur me punët intensive në të cilat është përfshirë.

Ndër të tjera Balluku tregoi se djali i saj dhe vajza e ministres së Shëndetësisë, Ogerta janë në të njëjtën klasë.

“Që të dy janë shumë krenar për çfarë unë bëj dhe shumë të informuar pavarësisht se mundohem t’i mbaj larg. Fëmijët tanë janë edhe në një klasë. Dua të them edhe një sekret, fati i vajzës së Ogertës është se nuk mban mbiemrin e saj.

Kështu që kur duan një informacion në klasë nuk pyesin vajzën e Gertës, Djali thotë përse nuk pyesin Altean, ndërsa unë i them spiunoje. Si në rastin e hapjes së shkollës, kur vinte në shtëpi më thonte,-u çmenda përse vijnë të gjithë tek unë. Megjithatë ne mundohemi t’i mbajmë larg nga informacioni, televizioni, por sërish janë fëmijë që informohen.

Janë krenar për punën, por janë të shqetësuar kur mua më duhet të dal natën për të shkuar në ndonjë kantier, por tashmë janë mësuar. Sepse siç tha edhe Gerta është çudi që ne të kthehemi herët në shtëpi. Unë nuk do t’i influencoja që të bënin diçka që nuk do të donin”, tha Balluku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top