Showbiz

Artistja e njohur zbulon vështirësitë e nisjes së karrierës: Kam përjetuar kërcënime e…

Këngëtarja Melinda Ademi doli në një intervistë pas shumë kohësh.

Ajo në NIN me Alaudin Hamitin, ekskluzivisht shpalosi shumë deraje nga karriera e saj.

Mes tjerash, Melinda foli për problemet që ka hasur në fillim të karrierës.

“Aspak nuk jam ndje mirë [për bllokimin e koncerteve] por kam pasur një shpresë brenda. Gajret dhe pak sabër, disi rregullohet situata dhe kemi gjetur shyqyr rrugë për të vazhduar tutje duke mbajtur koncerte që më kanë mbushë me shumë energji’ – u shpreh Melinda.

Ademi deklaroi se ka përjetuar kërcënime dhe bullizëm gjatë nisjes së karrierës së saj.

Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top