Personazhe

Angelina Jolie e pranon se kishte frikë për sigurinë e fëmijëve gjatë martesës së saj me Brad Pitt

Angelina Jolie i tha Guardian se kishte frikë për sigurinë e fëmijëve gjatë martesës së saj me Brad Pitt.

 Ajo gjithashtu kritikoi qeverinë amerikane për dështimin e përpjekjeve për të mbrojtur të drejtat e të miturve.

Kur u pyet se çfarë ndodhi, kështu që ajo filloi të kishte frikë për sigurinë e tyre, ajo tha se ende nuk mund t’i zbulonte detajet sepse gjyqi është duke u zhvilluar. 

Megjithatë, ajo pohoi me kokë dhe konfirmoi se ishte abuzim në familje.

Ajo pastaj kritikoi Shtetet e Bashkuara si i vetmi vend që nuk e ka ratifikuar plotësisht Konventën e Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Fëmijëve (UNCRC). 

Ajo pretendon se Pitt abuzoi verbalisht dhe fizikisht djalin e tyre të birësuar Maddox gjatë një fluturimi privat.

“Problemi nuk fillon me një incident (duke iu referuar skenës nga avioni). Situata është shumë më e komplikuar se kaq,” tha ajo, duke shtuar se mungesa e ratifikimit kishte një ndikim të madh në betejën e saj ligjore me Pitt sepse Maddox nuk pati një shans për të folur për incidentin në gjykatë..

Pitt pranoi se kishte një problem me alkoolizmin dhe bërtiste në Maddox, por ai gjithmonë e mohoi abuzimin fizik ndaj tij. FBI e liroi atë nga incidenti në aeroplan.

Jolie thotë se ndihet e thyer për gjithçka që ka ndodhur dhe se ajo dëshiron që familja të vazhdojë më në fund të jetojë një jetë normale: “Kjo vlen për të gjithë ne, përfshirë babanë e tyre. Pavarësisht se çfarë, ne do të jemi një familje përgjithmonë”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top