Kronikë

Ambasada Italiane: Anti-Mafia dhe SPAK, konferencë shtypi në 10:30 për operacionin Shqipëri-Itali

Ambasada italiane në Tiranë njoftoi para pak minutash se një konferencë shtypi pritet për operacionin policor që po zhvillohet ndërmjet Shqipërisë Italisë.

“Drejtoria Hetimore Antimafia, së bashku me autoritetet shqiptare, me ndihmën e Zyrës Italiane të Ndërlidhjes Interforcë në Tiranë dhe të policisë shqiptare, – njofton Ambasada, – janë duke ekzekutuar urdhëra ndalimi të 38 personave përgjegjës për veprat penale të korrupsionit, abuzimit me detyrën, pastrimit të produkteve të veprave penale dhe trafikimit ndërkombëtar të lëndëve narkotike. Ndiq konferencën për shtyp në 10.30.

Njoftimi i ambasadës italiane:

Image
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top