Showbiz

A ke bërë seks me Antonelën? Përgjigjet Atdheu: Po jua them troç që…

Puntatën e e djeshme në Përputhen, në monitor u shfaqën disa pyetje nga publiku për konkurrentët.

Disa prej tyre ishin pyetje me spec për të gjithë të pranishmit në studio. Pyetja më ngacmuese ishte drejtuar Atdheut: A ke bërë seks me Antonelën?

Sapo pyetja u shfaq në ekran, u shoqërua me të qeshura nga konkurrentët.

Dhe përgjigja e Atdheut ishte: “Po jua them troç që: JO”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top