Uncategorized

A duhet të hedhim parfume në flokë…mësojeni sot njëherë e mirë

E keni parë shpesh herë në filma, por ja që nuk është ashtu siç duket. E kemi fjalën për mënyrën e hedhjes së parfumit. Ashtu si kurse ju thamë dhe pak më parë, në filma apo blogere të njohura si Kylie Jenner e shumë të tjera hedhin parfum në flokë! Është GABIM!

E keni parë shpesh herë në filma, por ja që nuk është ashtu siç duket. E kemi fjalën për mënyrën e hedhjes së parfumit. Ashtu si kurse ju thamë dhe pak më parë, në filma apo blogere të njohura si Kylie Jenner e shumë të tjera hedhin parfum në flokë! Është GABIM!

Duhet të bëni shumë kujdes, kjo sepse parfumi ka përmbajtje etanoli dhe ka një efekt shumë negativ mbi flokët. Kjo sepse etanoli çon në dëmtimin e strukturës së flokëve dhe shkakton ndarjen e majave, ndërsa kontakti i shpeshtë me lëkurën e kokës mund të çojë në tharje dhe zbokth.

Kështu që e morët mësimit! Jo më parfum në flokë.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top