Kronikë

40-vjeçari shqiptar torturon të dashurën në Bolzano, e bën për spital: Ajo shpif kot!

Një shqiptar dyzetvjeçar u arrestua, i akuzuar për torturimin e të dashurës së tij.

Itali – Ditët e fundit, një shtetas shqiptar 40-vjeçar që banonte në Bolzano u arrestua ditët e fundit nga policia e qytetit, me akuza të rënda për rrëmbim dhe rrethanë rënduese të torturës dhe keqtrajtimit në familje.

Sipas asaj që raportohet nga Ansa.it, viktima e dhunës do të ishte gruaja me të cilën bashkëjetonte: e gjithë kjo do të kishte rezultuar nga xhelozia e burrit ndaj saj, që çoi në keqtrajtim të vazhdueshëm të vajzës.

Incidenti më serioz daton rreth dhjetë ditë më parë, ku dyshohet se e dashura ishte lidhur në një karrige dhe më pas ishte torturuar për dy orë nga burri që i kishte drejtuar thikën në gjoks disa herë.

Burri shqiptar madje e shoqëroi gruan në spital, por ajo tha se ajo ra nga biçikleta, duke qenë gjithashtu viktimë e presioneve psikologjike.

Më pas, hetimet për rastin filluan, kështu që vajza vendosi të tregojë realitetin e ngjarjeve, se ajo ishte viktimë e keqtrajtimit nga i dashuri i saj, i cili më pas u arrestua.

Arrestimi u konstatua falë seancës së vlefshmërisë që u zhvillua dje në gjykatë: prandaj burri do të qëndrojë në burg sipas vendimit të gjyqtarit hetues.

Dyzetvjeçari shqiptar u përpoq të mbrohej duke pretenduar se nuk e kishte torturuar kurrë gruan dhe sipas tij ajo pinte drogë dhe pastaj shpifte gjithçka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top