Kronikë

30 mijë USD për të shkuar në SHBA e Kanada, Apeli i GJKKO lë në fuqi vendimin për 35 të akuzuarit e shtatë bandave kriminale

Apeli i GJKKO ka lënë në fuqi vendimin për 35 anëtarë të shtatë bandave kriminale, që vepronin si një grup i strukturuar.

Personat u hetuan për trafikim të mbi 300 persona drejt vendeve të BE, Anglisë, SHBA dhe Kanada, në këmbim të vlerave monetare, që varionin nga 7 mijë paund për në Britani, dhe 25 mijë deri në 30 mijë dollarë për në SHBA e Kanada.

Emrat e personave dhe dënimet e kryera:

1-Ardian Corri 8 vite

2-Luan Qyrku 7 vite

3-Eno Mucollari  6 vite

4-Ardian Gurakuqi  6 vite e 4 muaj

5-Zaim Hysenbelliu  7 vite

6-Arben Kajaçi    6 vite

7-Genci Osmanaj- 5 vite 4 muaj

8-Oltjan Serani -4 vite

9-Tanush Prenga  5 vite 4 muaj

10-Liri Muçollari  4 vite

11-Fuat Zaimi 5 vite 8 muaj

12-Nikolin Priska       4 vite

13-Ylber Rama      4 vite

14-Haki Tarja 4 vite

15-Bedri Bendaj   6 vite

16-Erenik Avdylli  4 vite

17-Nik Bushi 5 vite 8 muaj

18-Kolë Vushaj 7 vite e 4 muaj

19-Emiljan Sinjari,    4 vite

20-Alfred Kalaj        8 vite

21- Mhill Zefi  6 vite

22-Nosh Volaj  5 vite e 4 muaj

23-Prel Gjelaj 5 vite e 4 muaj

24-Sokol Duli 6 vite e 8 muaj

25-Euglen Dushku       4 vite

26-Leonora Dushku      4 vite

27-Roza Frroku          4 vite

28-Blerim Brahimi      5 vite 4 muaj

29-Luigj Shtinja, 5 vite 4 muaj

30-Esat Cakoni   4 vite burg;

31- Fatos Muja 5 vite 8 muaj

32-Kreshnik Muja,     5 vite 8 muaj

33- Artur Karaj,       6 vite

34-Kristian Zallinaj   5 vite e 4 muaj

35-Mensur Selami,     6 vite

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top