Bota

1 miliard vaksina janë kryer në botë, vendet që kanë marr më shumë

Në të gjithë botën janë kryer 1 miliard doza të vaksinave kundër Covid 19, ndërsa kanë kaluar më pak se 5 muaj, nga nisja e procesit, bën me dije një llogaritje e AFP.

Më shumë se gjysma e vaksinave totale janë injektuar në tre vende: Shtetet e Bashkuara (225.6 milion), Kina (216.1 milion) dhe India (138.4 milion). Në raport me popullsinë, nga ana tjetër, Izraeli është vendi më i imunizuar: Gjashtë në dhjetë izraelitë janë tashmë të vaksinuar plotësisht.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top